Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Ваше місто доставки
Безкоштовно по Україні
Без вихідних, з 8 до 21
Безкоштовно по Києву зі стаціонарних телефонів
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Ваше місто доставки
У цій книзі автор приділяє увагу французьким десертам. Два роки роботи над книгою і як результат - 536 глянсових сторінок у твердій палітурці. У запропонованих рецептах весь досвід і знання, які Єлизавета Глинська отримала в Парижі, навчаючись у відомій школі Le Cordon Bleu. До кожного десерту автор пропонує невелику історію його появи і покрокові фотографії приготування.
У цій книзі автор приділяє увагу французьким десертам. Два роки роботи над книгою і як результат - 536 глянсових сторінок у твердій палітурці. У запропонованих рецептах весь досвід і знання, які Єлизавета Глинська отримала в Парижі, навчаючись у відомій школі Le Cordon Bleu. До кожного десерту автор пропонує невелику історію його появи і покрокові фотографії приготування.