От простого к сложному с Елизаветой Глинской
Паперова книга | Код товару 930147
Yakaboo 4.9/5
Автор
Єлизавета Глінська
Видавництво
Риджи
Мова
Російська
Рік видання
2016
Під редакцією
Ліліт Саркісян
Кількість сторінок
536
Ілюстрації
Кольорові
Формат
220х290 мм

Усе про книжку От простого к сложному с Елизаветой Глинской

У цій книзі автор приділяє увагу французьким десертам. Два роки роботи над книгою і як результат - 536 глянсових сторінок у твердій палітурці. У запропонованих рецептах весь досвід і знання, які Єлизавета Глинська отримала в Парижі, навчаючись у відомій школі Le Cordon Bleu. До кожного десерту автор пропонує невелику історію його появи і покрокові фотографії приготування.

Характеристики
Автор
Єлизавета Глінська
Видавництво
Риджи
Мова
Російська
Рік видання
2016
Під редакцією
Ліліт Саркісян
Кількість сторінок
536
Ілюстрації
Кольорові
Формат
220х290 мм
Рецензії
  •  
    Ням ням) 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Ліза Глинська - талановитий кулінар, справжній Мастер Шеф. Її рецепти викликають вибух смаку, а аромати просто казкові. Для любителів десертів ця книга стане настільною, бо створена з любов'ю до десертів та читачів. Прості рецепти дають змогу корисно та смачно проводити домашні вечори, готуючі та смакуючі витвори кулінарного мистецтва. Будь-хто може знайти для себе цікавий рецептик. Мені особливо подобається розділ з чізкейками та цукерками. Виходячи з рецептів Лізи, можна експериментувати та створювати свої шедеври. А найголовніше ця книга підійде для життя в стилі хюге, затишних сімейних посиденьок та солодкого життя. А ілюстрації додають естетики. Раджу не просто читати, а й одразу експериментувати. Ви отримаєте насолоду від процесу. А ваші десерти порадують друзів та родичів. І тоді звичайний день можна перетворити на свято, особливо восени, коли сірі будні псують настрій. А я розгортаю наступний рецепт та вже біжу готувати. Дякую, Лізо. До нових смачних зустрічей. Чекаємо продовження...
  •  
    Одна из лучших кулинарных книг 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Книга получилась по-настоящему фундаментальной. Мне показалось, что здесь собраны рецепты всех возможных десертов. Конечно же, их невозможно вместить в одну книгу, пусть даже такую большую, но охват десертов действительно впечатляет. Все мы знаем автора книги. Елизавета Глинская зарекомендовала себя в качестве настоящего профессионала на проекте Мастер Шеф. Конечно же, меня очень заинтересовала её первая книга. Просто не смогла пройти мимо такого шикарного издания.
    В книге приведены самые простые рецепты с пошаговым описанием и множеством фотографий, как всех процессов приготовления блюд, так и великолепное фото результата труда, которое просто таки вдохновляет на новые кулинарные подвиги. Также в этом сокровище можно найти и по-настоящему сложные десерты. За некоторые я даже пока не решаюсь браться, так как боюсь испортить торт, на приготовление которого необходимо множество продуктов и 3-4 часа времени. Оставляю такие сложные рецепты на потом. А вот из того, что готовила по книге, а именно заварные пирожные, десерт Тирамису, муссы, различные виды крема для тортов и пирожных, несколько вариантов бисквитных тортов – все это получилось и очень даже хорошо. Книга хоть и дорогая, но она невероятно информативная и красивая. Каждый рецепт сопровождается подробным описанием, дельными советами автора, а некоторые даже небольшой заметкой о происхождении блюда.
Купити - От простого к сложному с Елизаветой Глинской
От простого к сложному с Елизаветой Глинской
1 500 грн
Є в наявності
 

Рецензії От простого к сложному с Елизаветой Глинской

4.9/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Ням ням) 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Ліза Глинська - талановитий кулінар, справжній Мастер Шеф. Її рецепти викликають вибух смаку, а аромати просто казкові. Для любителів десертів ця книга стане настільною, бо створена з любов'ю до десертів та читачів. Прості рецепти дають змогу корисно та смачно проводити домашні вечори, готуючі та смакуючі витвори кулінарного мистецтва. Будь-хто може знайти для себе цікавий рецептик. Мені особливо подобається розділ з чізкейками та цукерками. Виходячи з рецептів Лізи, можна експериментувати та створювати свої шедеври. А найголовніше ця книга підійде для життя в стилі хюге, затишних сімейних посиденьок та солодкого життя. А ілюстрації додають естетики. Раджу не просто читати, а й одразу експериментувати. Ви отримаєте насолоду від процесу. А ваші десерти порадують друзів та родичів. І тоді звичайний день можна перетворити на свято, особливо восени, коли сірі будні псують настрій. А я розгортаю наступний рецепт та вже біжу готувати. Дякую, Лізо. До нових смачних зустрічей. Чекаємо продовження...
  •  
    Одна из лучших кулинарных книг 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Книга получилась по-настоящему фундаментальной. Мне показалось, что здесь собраны рецепты всех возможных десертов. Конечно же, их невозможно вместить в одну книгу, пусть даже такую большую, но охват десертов действительно впечатляет. Все мы знаем автора книги. Елизавета Глинская зарекомендовала себя в качестве настоящего профессионала на проекте Мастер Шеф. Конечно же, меня очень заинтересовала её первая книга. Просто не смогла пройти мимо такого шикарного издания.
    В книге приведены самые простые рецепты с пошаговым описанием и множеством фотографий, как всех процессов приготовления блюд, так и великолепное фото результата труда, которое просто таки вдохновляет на новые кулинарные подвиги. Также в этом сокровище можно найти и по-настоящему сложные десерты. За некоторые я даже пока не решаюсь браться, так как боюсь испортить торт, на приготовление которого необходимо множество продуктов и 3-4 часа времени. Оставляю такие сложные рецепты на потом. А вот из того, что готовила по книге, а именно заварные пирожные, десерт Тирамису, муссы, различные виды крема для тортов и пирожных, несколько вариантов бисквитных тортов – все это получилось и очень даже хорошо. Книга хоть и дорогая, но она невероятно информативная и красивая. Каждый рецепт сопровождается подробным описанием, дельными советами автора, а некоторые даже небольшой заметкой о происхождении блюда.
  •  
    От простого к сложному с Елизаветой Глинской 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Пам' ятаю, що почала спостерігати за Єлизаветою Глінською ще з часів кулінарного шоу "МастерШеф". Ще тоді мене підкупила щирість та талант цієї учасниці, і саме вона, на мою думку, була гідна перемоги.
    Коли дізналась про її книгу "От простого к сложному с Елизаветой Глинской", над якою вона працювала близько двох років, я зрозуміла, що хочу мати її у своїй колекції.
    "От простого к сложному с Елизаветой Глинской" - не просто книга, це справжня знахідка для кулінарів і просто любителів приготувати щось смачненьке. У цій книзі аж 536 сторінок, на яких викладено увесь досвід Єлизавети, що вона отримала, під час навчання у французькій школі Le Cordon Bleu.
    Книга виглядає неймовірно гарно, гортаючи ці яскраві глянцеві сторінки - можна отримати справжнє естетичне задоволення.
    Що мені також сподобалося у книзі Глінської - так це те, що на її сторінках ви знайдете не лише покрокові рецепти найсмачніших десертів Франції, а й невеличкі історії виникнення цих десертів і їх винахідників. Рекомендую.
  •  
    От простого к сложному с Елизаветой Глинской 50% користувачів вважають цей відгук корисним
    Якщо Ви мрієте стати справжнім шефом на власній кухні, то Вам неодмінно потрібно познайомитись із незрівнянною книгою "От простого к сложному с Елизаветой Глинской". На мою думку кожна господиня повинна мати в своєму арсеналі цілу низку дієвих рецептів , які можна використати при будь якій нагоді. Саме у книзі "От простого к сложному с Елизаветой Глинской" Ви знайдете рецепт на будь який смак, навіть найвибагливіший кулінарний експерт знайде для себе гарний рецепт.
    Вперше лише побачивши книгу "От простого к сложному с Елизаветой Глинской" вона мене вразила своєю помпезністю, вона велика, гарна на стільки, що її не хочеться класти з рук. Надзвичайно рада мати таку книгу в своїй колекції. Дуже доступно та зрозуміло описується сам процес приготування, також подані фото того, що за чим потрібно додавати, як на мене це дуже корисно для господині, а також максимально допомагає у процесі приготування.
    Книга "От простого к сложному с Елизаветой Глинской" заслуговує на найвищу оцінку, 5+, дякую автору за її неосяжний труд, і за те, що поділилася ним зі всіма нами.
  •  
    Чудовий посібник для кондитерів
    Книжка дуже цікава та якісно зроблена. Розбита на розділи від простого печива до макарунів. На кожен розділ є теоретична передмова з підказками та порадами щодо приготування сиропів, кремів, тіста. Усі рецепти розписані з покроковими фотографіями. Готувала кілька рецептів, все вийшло дуже смачно. Ця книжка - продвинутий рівень, більше для тих, хто вже в темі кондитерства і хоче розширити свою продукцію у закладі/на замовлення. Рецепти загалом не з дешевих (з мигдалевим борошном, агар-агаром). Проте на початку розділів авторка розповідає, як сама робить те ж борошно з мигдалевих слайсів, тому дещо таки можна зекономити. Рецепти не на щодня, тому враховуйте при купівлі. Якщо ви початківець, то раджу для початку обрати її книжку "проще простого", там рецепти без рога єдинорога:)
  •  
    От простого к сложному с Елизаветой Глинской 0% користувачів вважають цей відгук корисним
    Вы обожаете десерты, но пока не слишком сильны в их приготовлении, поэтому вынуждены покупать готовые вкусности в кафешках и супермаркетах? На мой взгляд, каждой хозяйке обязательно нужно иметь в запасе несколько рецептов сладких шедевров, которыми можно удивить и порадовать гостей, собравшихся за праздничным столом, или же просто скрасить серые будни, поэтому всем кулинарам стоит обратить внимание на сборник под названием "От простого к сложному с Елизаветой Глинской", автором которого является победительница второго сезона шоу "Мастер Шеф", выпускница парижской школы кулинарного искусства Le Cordon Bleu: Лиза Глинская.
    Без всякого преувеличения можно утверждать, что в этом издании есть рецепты на любой вкус: из дрожжевого, песочного, слоёного и заварного теста, бисквиты, чизкейки, крема и муссы, меренги, макароны, желе, мармелад, зефир, конфеты, глазури, напитки, различные виды декора и простые лакомства к чаю. Даже самый гурман найдёт в этом списке то, что придётся ему по душе! Например, я отношусь к любителям кокоса и обожаю творог, поэтому мне захотелось попробовать меренгу под названием "Восхитительный кокос", кокосовое печенье и чизкейк под названием "Чиз Нью-Йорк"...
 
Характеристики От простого к сложному с Елизаветой Глинской
Автор
Єлизавета Глінська
Видавництво
Риджи
Мова
Російська
Рік видання
2016
Під редакцією
Ліліт Саркісян
Кількість сторінок
536
Ілюстрації
Кольорові
Формат
220х290 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Крейдований
Тираж
3000
ISBN
978-966-2544-20-6
Тип
Паперова