Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Що буде, якщо поєднати географію, кулінарію та безліч цікавих фактів про продукти, їхню історію та виробництво? Вийде захоплива книжка з рецептами для усієї родини.
Автори видання, Зої Бейзер і Джо Шарп, вигадали цілу команду інгридиків – відважних дослідників їжі. Разом із ними дорослі й малі читачі вирушать у подорож континентами та країнами у пошуках дивовижних смаколиків. Південна Америка, Європа та Середземномор’я, Азія та Австралія – звідусіль можна привезти рецепти, які урізноманітнять щоденний раціон родини. Мексиканські гострі вуличні загортанці, сирно-цибулевий пиріг із Британських островів, тайська овочева веселка та ще багато екзотичних, але легких у приготуванні страв, можуть з’явитися на вашому столі, якщо будете уважно виконувати рекомендації інгридиків, а головне – готуватимете усією родиною.
Книжка подає чимало історичних відомостей, розповідає про гастрономічну культуру різних країн, кулінарні традиції, наводить факти про фермерство, досліджує кухню французького ресторану і навіть наводить календар дивовиж, які відбуваються на Британських островах. З інгридиками цікаво читати, готувати й подорожувати. Атлас смаків має докладні яскраві ілюстрації, а покрокові рецепти супроводжуються фотографіями. Книжка буде цікавою для дітлахів від семи років та їхніх батьків, що цікавляться подорожами й кулінарією.
Що буде, якщо поєднати географію, кулінарію та безліч цікавих фактів про продукти, їхню історію та виробництво? Вийде захоплива книжка з рецептами для усієї родини.
Автори видання, Зої Бейзер і Джо Шарп, вигадали цілу команду інгридиків – відважних дослідників їжі. Разом із ними дорослі й малі читачі вирушать у подорож континентами та країнами у пошуках дивовижних смаколиків. Південна Америка, Європа та Середземномор’я, Азія та Австралія – звідусіль можна привезти рецепти, які урізноманітнять щоденний раціон родини. Мексиканські гострі вуличні загортанці, сирно-цибулевий пиріг із Британських островів, тайська овочева веселка та ще багато екзотичних, але легких у приготуванні страв, можуть з’явитися на вашому столі, якщо будете уважно виконувати рекомендації інгридиків, а головне – готуватимете усією родиною.
Книжка подає чимало історичних відомостей, розповідає про гастрономічну культуру різних країн, кулінарні традиції, наводить факти про фермерство, досліджує кухню французького ресторану і навіть наводить календар дивовиж, які відбуваються на Британських островах. З інгридиками цікаво читати, готувати й подорожувати. Атлас смаків має докладні яскраві ілюстрації, а покрокові рецепти супроводжуються фотографіями. Книжка буде цікавою для дітлахів від семи років та їхніх батьків, що цікавляться подорожами й кулінарією.