Натуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом
Паперова книга | Код товару 983595
Автор
Ізабель Лежерон
Видавництво
Видавництво Старого Лева
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Христина Демидюк
Кількість сторінок
224
Ілюстрації
Кольорові
Формат
190x235 мм

Усе про книжку Натуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом

Процес виготовлення вина стає дедалі більш ненатуральним: починаючи від розбризкування пестицидів на виноградниках, і до надмірного застосування сульфітів і домішок у погребі. Проте, на щастя, існує інший спосіб виноробства, про який розповідає Ізабель Лежерон. Вона популяризує натуральне вино у всьому світі та проводить надзвичайно успішну виставку вина «RAW WINE» в Лондоні, Берліні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі. В цій книжці Ізабель пояснює, чому найкращі та автентичні вина виготовляють саме натуральним способом.

Наразі не існує офіційного визначення натуральних вин. Але це вина, які виготовляють із винограду, вирощеного органічним (або біодинамічним) методом, в які нічого не додають і не забирають під час виробництва. Хіба використовується зовсім небагато сульфітів. Це старий, добрий, створений самою природою спосіб ферментації виноградного соку у вино.

Якщо тобі не байдуже, що у твоєму бокалі, якщо ти хочеш поринути у світ унікальних ароматів і смаків або залюбки підтримуєш невеликих виробників, тоді тобі обов’язково потрібно дізнатися більше про натуральні вина і де їх можна знайти. У книзі дізнаєшся, як виготовляють вина, познайомишся із деякими виробниками і знайдеш дегустаційні примітки про понад 140 найкращих вин, які неодмінно варто скуштувати.

Видання здійснено за ініціативи Wine Bureau.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Ізабель Лежерон
Видавництво
Видавництво Старого Лева
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Христина Демидюк
Кількість сторінок
224
Ілюстрації
Кольорові
Формат
190x235 мм
Купити - Натуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом
Натуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом
499 грн
Немає в наявності
 
Характеристики Натуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом
Автор
Ізабель Лежерон
Видавництво
Видавництво Старого Лева
Мова
Українська
Рік видання
2019
Перекладач
Христина Демидюк
Кількість сторінок
224
Ілюстрації
Кольорові
Формат
190x235 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
ISBN
978-617-679-723-4
Вага
953 гр.
Тип
Паперова