Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
Паперова книга | Код товару 167469
Автор |
Галина Астапова, Катерина Астапова, Лев Саркісян Подивитися всі |
Видавництво |
Центр навчальної літератури |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2019 |
Кількість сторінок |
120 с. (схеми) |
Ілюстрації |
Схеми |
Формат |
60x84/16 (~145x200 мм) |
Палітурка |
М'яка |
Усе про книжку Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
От издателя:
Надано принципово нову комплексну характеристику матеріалознавства природних ресурсів і сировини. Обґрунтовано систему взаємодії механізму використання відтворення природних ресурсів та управління еколого-економічної діяльності. Технологічні основи переробки природної сировини у непродовольчі товари та принципи раціонального природокористування й відтворення природних ресурсів.
Характеристики
Автор |
Галина Астапова, Катерина Астапова, Лев Саркісян Подивитися всі |
Видавництво |
Центр навчальної літератури |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2019 |
Кількість сторінок |
120 с. (схеми) |
Ілюстрації |
Схеми |
Формат |
60x84/16 (~145x200 мм) |
Палітурка |
М'яка |
Рецензії

Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
150 грн
Є в наявності
Рецензії Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
Характеристики Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
Автор |
Галина Астапова, Катерина Астапова, Лев Саркісян, Ганна Кудєліна, Ганна Зуєва |
Видавництво |
Центр навчальної літератури |
Мова |
Українська |
Рік видання |
2019 |
Кількість сторінок |
120 с. (схеми) |
Ілюстрації |
Схеми |
Формат |
60x84/16 (~145x200 мм) |
Палітурка |
М'яка |
Шрифт |
PetersburgC |
Тираж |
500 |
ISBN |
978-966-364-866-8 |
Вага |
100 гр. |
Тип |
Паперова |