Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
Паперова книга | Код товару 167469
Автор
Галина Астапова, Катерина Астапова, Лев Саркісян
Подивитися всі
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
120 с. (схеми)
Ілюстрації
Схеми
Формат
60x84/16 (~145x200 мм)
Палітурка
М'яка

Усе про книжку Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари

От издателя:

Надано принципово нову комплексну характеристику матеріалознавства природних ресурсів і сировини. Обґрунтовано систему взаємодії механізму використання відтворення природних ресурсів та управління еколого-економічної діяльності. Технологічні основи переробки природної сировини у непродовольчі товари та принципи раціонального природокористування й відтворення природних ресурсів.

Характеристики
Автор
Галина Астапова, Катерина Астапова, Лев Саркісян
Подивитися всі
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
120 с. (схеми)
Ілюстрації
Схеми
Формат
60x84/16 (~145x200 мм)
Палітурка
М'яка
Рецензії
Купити - Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
150 грн
Є в наявності
 

Рецензії Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари

 
Характеристики Матеріалознавство та основи технології переробки природної сировини у непродовольчі товари
Автор
Галина Астапова, Катерина Астапова, Лев Саркісян, Ганна Кудєліна, Ганна Зуєва
Видавництво
Центр навчальної літератури
Мова
Українська
Рік видання
2019
Кількість сторінок
120 с. (схеми)
Ілюстрації
Схеми
Формат
60x84/16 (~145x200 мм)
Палітурка
М'яка
Шрифт
PetersburgC
Тираж
500
ISBN
978-966-364-866-8
Вага
100 гр.
Тип
Паперова