Книга Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина

Книга Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина

Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання
Категорія

Приготування домашніх ковбасних виробів - це захопливе заняття і смачний результат. Щоб приготувати вдома все те, що ми так любимо купувати в магазині, знадобиться мінімум обладнання і сировини.

Професіонал своєї справи Бернхард Гам поділиться з вами більш ніж 80 автентичними рецептами - від сільської печінкової ковбаси до благородного паштету.

На сторінках видання ви знайдете зрозумілу покрокову інструкцію з приготування вареної, сирокопченої і сиров'яленої ковбаси, шинки та інших копчених виробів. Повна технологія приготування - від вибору сировини і обладнання до підбору спецій і добавок, наповнення, консервування та копчення, а також поради щодо зберігання готових виробів.

Готуйте ковбасу вдома, насолоджуючись смаком, і будьте на 100% впевнені в її користі і якісному складі!

Продавець товару
Код товару
1207057
Опис книги

Приготування домашніх ковбасних виробів - це захопливе заняття і смачний результат. Щоб приготувати вдома все те, що ми так любимо купувати в магазині, знадобиться мінімум обладнання і сировини.

Професіонал своєї справи Бернхард Гам поділиться з вами більш ніж 80 автентичними рецептами - від сільської печінкової ковбаси до благородного паштету.

На сторінках видання ви знайдете зрозумілу покрокову інструкцію з приготування вареної, сирокопченої і сиров'яленої ковбаси, шинки та інших копчених виробів. Повна технологія приготування - від вибору сировини і обладнання до підбору спецій і добавок, наповнення, консервування та копчення, а також поради щодо зберігання готових виробів.

Готуйте ковбасу вдома, насолоджуючись смаком, і будьте на 100% впевнені в її користі і якісному складі!

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
165 грн
Немає в наявності
Паперова книга