Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина
Паперова книга | Код товару 1207057
Автор
Бернхард Гам
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Російська
Рік видання
2020
Рік першого видання
2019
Перекладач
Олена Сухомлинова
Кількість сторінок
128
Ілюстрації
Кольорові

Усе про книжку Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина

Приготування домашніх ковбасних виробів - це захопливе заняття і смачний результат. Щоб приготувати вдома все те, що ми так любимо купувати в магазині, знадобиться мінімум обладнання і сировини.

Професіонал своєї справи Бернхард Гам поділиться з вами більш ніж 80 автентичними рецептами - від сільської печінкової ковбаси до благородного паштету.

На сторінках видання ви знайдете зрозумілу покрокову інструкцію з приготування вареної, сирокопченої і сиров'яленої ковбаси, шинки та інших копчених виробів. Повна технологія приготування - від вибору сировини і обладнання до підбору спецій і добавок, наповнення, консервування та копчення, а також поради щодо зберігання готових виробів.

Готуйте ковбасу вдома, насолоджуючись смаком, і будьте на 100% впевнені в її користі і якісному складі!

Характеристики
Автор
Бернхард Гам
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Російська
Рік видання
2020
Рік першого видання
2019
Перекладач
Олена Сухомлинова
Кількість сторінок
128
Ілюстрації
Кольорові
Рецензії
Купити - Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина
Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина
155 грн
Є в наявності
 

Рецензії Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина

 
Характеристики Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина
Автор
Бернхард Гам
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Російська
Рік видання
2020
Рік першого видання
2019
Перекладач
Олена Сухомлинова
Кількість сторінок
128
Ілюстрації
Кольорові
Формат
170х245 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Офсетний
Тираж
3200
ISBN
978-617-12-7642-0
Тип
Паперова