Автор |
Колін Кемпбелл, Томас Кэмпбелл |
Видавництво |
Манн, Иванов и Фербер |
Серія книг |
Здоровое питание |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2013 |
Перекладач |
Валентина Уразаєва |
Тип |
Аудіо |
Все про аудіокнигу Китайское исследование. Результаты самого масштабного исследования связи питания и здоровья
В основі книги лежить наймасштабніше в історії науки дослідження зв'язку між харчовими звичками і хронічними хворобами
Автор книги - найбільший світовий фахівець з біохімії - здійснив ряд відкриттів, які змінили погляди на харчування мільйонів людей. Виявляється, продукти, якими ми старанно годуємо своїх дітей, вважаючи їх корисними, призводять до виникнення головних хвороб-убивць: раку, цукрового діабету та серцево-судинних захворювань.
«Китайське дослідження» виникло після вивчення статистичних даних про смертність у 65 округах Китаю, які були зібрано з ініціативи прем'єра-міністра Чжоу Еньлая, який вмирав від раку. В ході цього дослідження було визначено понад 8000 значущих взаємозв'язків між харчуванням і хворобами.
- Виконавець: Володимир Лєвашов
- Тривалість: 13 годин 24 хвилини 12 секунд
Автор |
Колін Кемпбелл, Томас Кэмпбелл |
Видавництво |
Манн, Иванов и Фербер |
Серія книг |
Здоровое питание |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2013 |
Перекладач |
Валентина Уразаєва |
Тип |
Аудіо |

- MP3
Рецензії Китайское исследование. Результаты самого масштабного исследования связи питания и здоровья
Автор |
Колін Кемпбелл, Томас Кэмпбелл |
Видавництво |
Манн, Иванов и Фербер |
Серія книг |
Здоровое питание |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2013 |
Перекладач |
Валентина Уразаєва |
Тип |
Аудіо |