Їж як тварини. Природа здорового харчування

Стівен Дж. Сімпсон, Девід Робенґаймер

Їж як тварини. Природа здорового харчування

Стівен Дж. Сімпсон, Девід Робенґаймер
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

Наші предки колись були здатні інтуїтивно розуміти, яка їжа і в яких пропорціях потрібна їхньому організму, тож їли правильні продукти в правильних кількостях — ідеальна харчова гармонія. Майже всі живі організми, від диких павіанів до липких слизовиків, на інстинктивному рівні знають, як збалансувати свій раціон. Винятком є сучасні люди. Коли і чому ми втратили цю здатність і як можемо її повернути?

Девід Робенґаймер і Стівен Дж. Сімпсон дають відповіді на ці питання в захопливій історії еволюційної біології і науці про харчування, створеній на основі багаторічних новаторських досліджень. Їхня яскрава наукова подорож веде читачів через всю земну кулю, від передгір’я Кейптауна до пустель Аризони й найсучаснішого дослідного центру в Сіднеї. На своєму шляху читачі зустрінуть сарану, мишей і навіть горил, оскільки науковці перевіряють свої гіпотези на різних представниках тваринного світу.

Кульмінацією цієї грандіозної наукової пригоди стає єдина теорія харчування, яка має серйозні наслідки для нинішньої епідемії хвороб, пов’язаних з обміном речовин і ожирінням. Робенґаймер і Сімпсон в підсумку пропонують корисні поради, що дають змогу зрозуміти небажані побічні ефекти химерних дієт, контролювати здорове харчове середовище навколо себе і зрозуміти, що смачне і корисне — це невід’ємні складові правильного харчування.

Продавець товару
Код товару
1404677
Де читати книгу?
icon
Читайте і слухайте книжки в мобільному застосунку
або завантажте
epub
Підходить для iBooks (iPhone, iPad, iMac)
fb2
Підходить для ел. книг та інших пристроїв
mobi
Підходить для електронних книг Amazon Kindle
pdf
Відкривається в Adobe Reader або браузері
Опис книги

Наші предки колись були здатні інтуїтивно розуміти, яка їжа і в яких пропорціях потрібна їхньому організму, тож їли правильні продукти в правильних кількостях — ідеальна харчова гармонія. Майже всі живі організми, від диких павіанів до липких слизовиків, на інстинктивному рівні знають, як збалансувати свій раціон. Винятком є сучасні люди. Коли і чому ми втратили цю здатність і як можемо її повернути?

Девід Робенґаймер і Стівен Дж. Сімпсон дають відповіді на ці питання в захопливій історії еволюційної біології і науці про харчування, створеній на основі багаторічних новаторських досліджень. Їхня яскрава наукова подорож веде читачів через всю земну кулю, від передгір’я Кейптауна до пустель Аризони й найсучаснішого дослідного центру в Сіднеї. На своєму шляху читачі зустрінуть сарану, мишей і навіть горил, оскільки науковці перевіряють свої гіпотези на різних представниках тваринного світу.

Кульмінацією цієї грандіозної наукової пригоди стає єдина теорія харчування, яка має серйозні наслідки для нинішньої епідемії хвороб, пов’язаних з обміном речовин і ожирінням. Робенґаймер і Сімпсон в підсумку пропонують корисні поради, що дають змогу зрозуміти небажані побічні ефекти химерних дієт, контролювати здорове харчове середовище навколо себе і зрозуміти, що смачне і корисне — це невід’ємні складові правильного харчування.

Відгуки
Виникли запитання? 0-800-335-425
220 грн
icon-digital Електронна книга