Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд
Паперова книга | Код товару 967046
Yakaboo 5/5
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Російська
Рік видання
2019
Укладач
Ольга Кузьміна
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
135х205 мм
Палітурка
Тверда

Усе про книжку Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд

Пироги, салати, запіканки і перші страви - з додаванням грибів звичні рецепти відразу стають пікантними і святковими. Печериці, опеньки, лисички, грузді так і просяться до столу. З цією книгою ви зможете легко розібратися в грибному асортименті, замаринувати, засушити, законсервувати і правильно приготувати той чи інший вид, відрізнити хороші гриби від поганих і зберігати їх свіжими і ароматними круглий рік.

500 рецептів закусок і салатів, перших страв і заготовок - універсальні частування з грибів, які приємно їсти в будь-який час року.

Характеристики
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Російська
Рік видання
2019
Укладач
Ольга Кузьміна
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
135х205 мм
Палітурка
Тверда
Рецензії
  •  
    Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд
    Мені дуже повезло, що моя бабуся дуже добре розбирається в різних видах грибів, і навіть сама дуже часто ходить в ліс по гриби. І саме для своєї бабусі я придбала чудову книгу "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд", яка їй дуже сподобалась і допомагає у приготуванні страв з грибами.
    Гриби, такі різні і за смаком, і за видом, тому потрібно не тільки вміло їх збирати та вибирати на ринку, а й вміло їх приготувати, аби не було ніяких сюрпризів, і книга "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд" в цьому нам дуже допомагає. У книзі є безліч різних страв з грибами, це різноманітні поєднання грибів і м'яса, грибів і риби, грибів і овочів, грибів і макаронів. Гриби можна сміливо додавати і у котлети, і у салати, у різні закуски, голубці, зрази, запіканки, піцу, пироги, та багато іншого. Кожен у книзі зможете знайти улюблену страву.
    Страви з книги "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд" легко можна подавати на святковий стіл, тому готуйте та насолоджуйтесь смаком цілий рік.
  •  
    Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сущим, жарим. 500 блюд
    Являясь приверженцем вегетарианского питания, я довольно часто готовлю грибные блюда. Например, благодаря книге "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд", мне удалось пополнить свой рацион новыми грибными рецептами, поэтому мне хотелось бы рассказать об этом замечательном кулинарном сборнике более подробно.
    Вышеупомянутое издание без всякого преувеличения можно назвать ценной находкой для старательных хозяюшек, а также для тех, кто относит себя к числу истинных гурманов, ведь на страницах этой книжки есть рецепты блюд на любой вкус (грибных заготовок, первых блюд, закусок, голубцов, котлет, зраз, запеканок, пирогов и т. д.), а также здесь содержится весьма интересная информация о популярных видах грибов, с которой будет полезно ознакомиться всем тем, кто любит готовить и положительно относится к кулинарным экспериментам.
    После прочтения данной книги я уже успела запастись на зиму лесными грибами в кисло-сладкой заливке из воды, уксуса, сахара и соли, а также сушёными подосиновиками и нисколько не сомневаюсь в том, что зимой такие угощения будут весьма актуальными.
    Издание качественное, в твёрдом переплёте, к тому же стоит не слишком дорого (всего девяносто пять гривень).
Купити - Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд
Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд
95 грн
Немає в наявності
 

Рецензії Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд

  •  
    Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд
    Мені дуже повезло, що моя бабуся дуже добре розбирається в різних видах грибів, і навіть сама дуже часто ходить в ліс по гриби. І саме для своєї бабусі я придбала чудову книгу "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд", яка їй дуже сподобалась і допомагає у приготуванні страв з грибами.
    Гриби, такі різні і за смаком, і за видом, тому потрібно не тільки вміло їх збирати та вибирати на ринку, а й вміло їх приготувати, аби не було ніяких сюрпризів, і книга "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд" в цьому нам дуже допомагає. У книзі є безліч різних страв з грибами, це різноманітні поєднання грибів і м'яса, грибів і риби, грибів і овочів, грибів і макаронів. Гриби можна сміливо додавати і у котлети, і у салати, у різні закуски, голубці, зрази, запіканки, піцу, пироги, та багато іншого. Кожен у книзі зможете знайти улюблену страву.
    Страви з книги "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд" легко можна подавати на святковий стіл, тому готуйте та насолоджуйтесь смаком цілий рік.
  •  
    Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сущим, жарим. 500 блюд
    Являясь приверженцем вегетарианского питания, я довольно часто готовлю грибные блюда. Например, благодаря книге "Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд", мне удалось пополнить свой рацион новыми грибными рецептами, поэтому мне хотелось бы рассказать об этом замечательном кулинарном сборнике более подробно.
    Вышеупомянутое издание без всякого преувеличения можно назвать ценной находкой для старательных хозяюшек, а также для тех, кто относит себя к числу истинных гурманов, ведь на страницах этой книжки есть рецепты блюд на любой вкус (грибных заготовок, первых блюд, закусок, голубцов, котлет, зраз, запеканок, пирогов и т. д.), а также здесь содержится весьма интересная информация о популярных видах грибов, с которой будет полезно ознакомиться всем тем, кто любит готовить и положительно относится к кулинарным экспериментам.
    После прочтения данной книги я уже успела запастись на зиму лесными грибами в кисло-сладкой заливке из воды, уксуса, сахара и соли, а также сушёными подосиновиками и нисколько не сомневаюсь в том, что зимой такие угощения будут весьма актуальными.
    Издание качественное, в твёрдом переплёте, к тому же стоит не слишком дорого (всего девяносто пять гривень).
 
Характеристики Грибы. Консервируем, солим, маринуем, сушим, жарим. 500 блюд
Видавництво
Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"
Мова
Російська
Рік видання
2019
Укладач
Ольга Кузьміна
Кількість сторінок
256
Ілюстрації
Немає ілюстрацій
Формат
135х205 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Газетна
ISBN
978-617-12-5951-5
Вага
200 гр.
Тип
Паперова