Французская региональная кухня
Паперова книга | Код товару 849937
Автор
Жоель Робюшон, Лоїк Б'єнассі
Видавництво
Азбука, КоЛибри
Мова
Російська
Рік видання
2017
Перекладач
Марія Єгорова
Кількість сторінок
312
Ілюстрації
Кольорові
Формат
240x330 мм

Усе про книжку Французская региональная кухня

Франція - країна неабиякого кулінарного розмаїття: кожен департамент, район, найменше містечко дбайливо зберігає свої гастрономічні секрети. Унікальні рецепти місцевих страв - безцінні скарби, зібрані за довгі століття, що передаються з покоління в покоління. Багато в чому завдяки Жоелю Робюшону у світі збільшилася цікавість до вивчення французької регіональної кухні. Перед вами - подорожні нотатки дослідника й гурмана, який об'їхав усю Францію й створив строкату захопливу картину смаків, запахів і відчуттів.

Від узбережжя Бретані до внутрішніх районів Корсики, від Нормандії, Іль-де-Франса й Пікардії до Франш-Конте, Провансу й Лазурного Берега - разом із ним ви подолаєте довгий маршрут, роблячи зупинки, щоб покуштувати бреську курку й вандейські бріоши, лімузенську яловичину, провансальські калісони та знамените тулузское касуле...

Неперевершений Жоель Робюшон запрошує на приємну й пізнавальну гастрономічну прогулянку французьким регіоном. (Aujourd'hui en France)

Ніколи не забуду перші запахи й смаки, які вразили мене в дитинстві: м'яса гриль з Партеніт, смаженого на виноградній лозі, сухого козячого сиру з Пуату, фаршированих виноградних равликів, козеня із зеленим часником... Яке задоволення сьогодні завдяки цій книзі повернутися до своєї першої любові! Ось побачите, яке це захопливе читання... Щасливої дороги! (Жоель Робюшон)

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Жоель Робюшон, Лоїк Б'єнассі
Видавництво
Азбука, КоЛибри
Мова
Російська
Рік видання
2017
Перекладач
Марія Єгорова
Кількість сторінок
312
Ілюстрації
Кольорові
Формат
240x330 мм
Рецензії
Купити - Французская региональная кухня
Французская региональная кухня
1 433 грн
Є в наявності
 

Рецензії Французская региональная кухня

 

Характеристики Французская региональная кухня

Автор
Жоель Робюшон, Лоїк Б'єнассі
Видавництво
Азбука, КоЛибри
Мова
Російська
Рік видання
2017
Перекладач
Марія Єгорова
Кількість сторінок
312
Ілюстрації
Кольорові
Формат
240x330 мм
Палітурка
Тверда
Папір
Крейдований
Тираж
1500
ISBN
978-5-389-07241-1
Вага
2 020 гр.
Подарункові видання та комплекти
Подарункове оформлення
Тип
Паперова