Автор |
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг |
Видавництво |
Манн, Иванов и Фербер |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2019 |
Перекладач |
Світлана Чигринець, Євген Понікаров |
Кількість сторінок |
466 |
ISBN |
978-5-00057-208-5, 9785001460534 |
Тип |
Електронна |
Все про електронну книгу Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью
Пропонуємо до вашої уваги книгу Девіда Перлмуттера «Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью» від видавництва «Манн, Иванов и Фербер».
Про книгу:
У своїй книзі відомий невролог Девід Перлмуттер розповідає про відкриття, яке занадто довго зберігалося в медичній літературі: вуглеводи руйнують ваш мозок. Навіть так звані здорові вуглеводи, такі як цілісні зерна, можуть викликати деменцію, СДУГ, епілепсію, занепокоєння, хронічні головні болі, депресію, зниження лібідо і багато іншого.
У цій революційній роботі розповідається, що доля вашого мозку не в ваших генах, а в їжі, яку ви їсте. Наріжним каменем усіх дегенеративних станів, включаючи порушення головного мозку, є запалення, яке може бути викликане вуглеводами, особливо що містять глютен або з високим вмістом цукру. Доктор Перлмуттер пояснює, що відбувається, коли мозок стикається з інгредієнтами в вашому щоденному раціоні, чому дієта з високим вмістом «хороших жирів» ідеальна, і як стимулювати зростання нових клітин мозку в будь-якому віці.
Революційний чотиритижневий план доктора Перлмуттера показує, як зберегти мозок здоровим, енергійним і гострим, при цьому значно знижуючи ризик розвитку виснажливих неврологічних захворювань, а також позбавлення від більш поширених повсякденних станів — без ліків. Прості стратегії, смачні рецепти та щотижневі цілі допоможуть вам втілити план у життя. З сумішшю передових досліджень і доступних практичних порад, автор вчить вас, як взяти під контроль ваші «розумні гени», відновити здоров'я і насолоджуватися здоров'ям і життєвою силою на протязі всього життя.
Чому варто купити книгу «Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью» Девіда Перлмуттера?
«Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью» - це книжка, в якій розповідатиметься правда про руйнівний вплив пшениці, цукру і вуглеводів на мозок, а також пропонується чотиритижневий план для досягнення оптимального здоров'я, включаючи різноманітні рецепти корисних страв.
Автор |
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг |
Видавництво |
Манн, Иванов и Фербер |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2019 |
Перекладач |
Світлана Чигринець, Євген Понікаров |
Кількість сторінок |
466 |
ISBN |
978-5-00057-208-5, 9785001460534 |
Тип |
Електронна |

-
epub
Підходить для iBooks (iPhone, iPad, iMac)
-
fb2
Zip-архів, підходить для ел. книг та інших пристроїв
-
mobi
Підходить для електронних книг Amazon Kindle
-
pdf
Відкривається в Adobe Reader або браузері
Рецензії Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью
Автор |
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг |
Видавництво |
Манн, Иванов и Фербер |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2019 |
Перекладач |
Світлана Чигринець, Євген Понікаров |
Кількість сторінок |
466 |
ISBN |
978-5-00057-208-5, 9785001460534 |
Тип |
Електронна |