Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью
Електронна книга | Код товару 10066595
Yakaboo 5/5 1 відгук
Автор
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг
Видавництво
Манн, Іванов і Фербер
Мова
Російська
Рік видання
2019
Перекладач
Світлана Чигринець, Євген Понікаров
Кількість сторінок
466
ISBN
978-5-00057-208-5, 9785001460534
Тип
Електронна

Все про електронну книгу Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

Пропонуємо до вашої уваги книгу Девіда Перлмуттера «Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью» від видавництва «Манн, Иванов и Фербер».

Про книгу:

У своїй книзі відомий невролог Девід Перлмуттер розповідає про відкриття, яке занадто довго зберігалося в медичній літературі: вуглеводи руйнують ваш мозок. Навіть так звані здорові вуглеводи, такі як цілісні зерна, можуть викликати деменцію, СДУГ, епілепсію, занепокоєння, хронічні головні болі, депресію, зниження лібідо і багато іншого.

У цій революційній роботі розповідається, що доля вашого мозку не в ваших генах, а в їжі, яку ви їсте. Наріжним каменем усіх дегенеративних станів, включаючи порушення головного мозку, є запалення, яке може бути викликане вуглеводами, особливо що містять глютен або з високим вмістом цукру. Доктор Перлмуттер пояснює, що відбувається, коли мозок стикається з інгредієнтами в вашому щоденному раціоні, чому дієта з високим вмістом «хороших жирів» ідеальна, і як стимулювати зростання нових клітин мозку в будь-якому віці.

Революційний чотиритижневий план доктора Перлмуттера показує, як зберегти мозок здоровим, енергійним і гострим, при цьому значно знижуючи ризик розвитку виснажливих неврологічних захворювань, а також позбавлення від більш поширених повсякденних станів — без ліків. Прості стратегії, смачні рецепти та щотижневі цілі допоможуть вам втілити план у життя. З сумішшю передових досліджень і доступних практичних порад, автор вчить вас, як взяти під контроль ваші «розумні гени», відновити здоров'я і насолоджуватися здоров'ям і життєвою силою на протязі всього життя.

Чому варто купити книгу «Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью» Девіда Перлмуттера?

«Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью» - це книжка, в якій розповідатиметься правда про руйнівний вплив пшениці, цукру і вуглеводів на мозок, а також пропонується чотиритижневий план для досягнення оптимального здоров'я, включаючи різноманітні рецепти корисних страв.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг
Видавництво
Манн, Іванов і Фербер
Мова
Російська
Рік видання
2019
Перекладач
Світлана Чигринець, Євген Понікаров
Кількість сторінок
466
ISBN
978-5-00057-208-5, 9785001460534
Тип
Електронна
Рецензії
  •  
    Революційна книга
    Ми все життя піднімаємо тему дієт і здоров'я, адже красиве і дуже тіло на сьогоднішній день складає перше враження про особу.
    Раніше я вважала, що для того, щоб бути струнким і здоровим потрібно збалансувати свій раціон відносно білків, жирів та вуглеводів. Проте автор стверджує, що вуглеводи є дуже шкідливими не лише для тіла, а й для мозку. І не звичайні вуглеводи, які швидко засвоюються, а й корисні.
    В книзі досить детально описані всі шкідливі вуглеводи, що відбувається при їх взаємодії з нашим мозком. Також є багато рецептів приготування здорової та правильної їжі.
    Для мене книга інноваційна і революційна. Варта уваги однозначно, проте згадала про КЕТО...є щось спільне.
Купити - Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью
Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

Звичайна ціна: 154 грн

Спеціальна ціна: 85 грн

Доступні формати для скачування:
 

Рецензії Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  •  
    Революційна книга
    Ми все життя піднімаємо тему дієт і здоров'я, адже красиве і дуже тіло на сьогоднішній день складає перше враження про особу.
    Раніше я вважала, що для того, щоб бути струнким і здоровим потрібно збалансувати свій раціон відносно білків, жирів та вуглеводів. Проте автор стверджує, що вуглеводи є дуже шкідливими не лише для тіла, а й для мозку. І не звичайні вуглеводи, які швидко засвоюються, а й корисні.
    В книзі досить детально описані всі шкідливі вуглеводи, що відбувається при їх взаємодії з нашим мозком. Також є багато рецептів приготування здорової та правильної їжі.
    Для мене книга інноваційна і революційна. Варта уваги однозначно, проте згадала про КЕТО...є щось спільне.
 
Характеристики Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью
Автор
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг
Видавництво
Манн, Іванов і Фербер
Мова
Російська
Рік видання
2019
Перекладач
Світлана Чигринець, Євген Понікаров
Кількість сторінок
466
ISBN
978-5-00057-208-5, 9785001460534
Тип
Електронна