Джейми Готовит в Италии
Паперова книга | Код товару 913384
Yakaboo 5/5
Автор
Джеймі Олівер
Видавництво
КукБукс
Мова
Російська
Рік видання
2016
Перекладач
Юлія Тяжлова
Кількість сторінок
408
Ілюстрації
Кольорові
Формат
200х255 мм

Усе про книжку Джейми Готовит в Италии

Я просто закоханий в Італію, я не встигаю нею надихатися, і для цієї книги я ретельно відібрав повні смаку і душі італійські страви, які будь-якого зроблять щасливим. Ви немов опинитеся на італійській кухні і зможете оцінити чудову італійську їжу.

Якщо щось в Італії і залишається незмінним, так це повсюдна пристрасть до їжі. Вона в серці кожного італійця, про неї відомо всім. Що цікаво, незалежно від рівня доходів у більшості італійців на столі хороша їжа: смачна, яскрава, проста. Італійці схиблені на сезонних продуктах, ощадливі, намагаються не ускладнювати собі життя, в тому числі на кухні, і підходять до готування з великою любов'ю. Якщо ви візьмете з них приклад, то зможете приготувати приголомшливі страви, які зберуть за одним столом друзів і рідних.

Я б хотів, щоб ця книга стала для вас помічником, до якого можна звернутися в будь-який день тижня. Серед рецептів є звична класика і нові ідеї, швидка проста їжа для напружених буднів і фантастичні страви для свят і спокійних вихідних, коли ви готові присвятити обіду трохи більше часу. Ця книга допоможе вам створити в своєму будинку теплу атмосферу, смак і аромат їжі перенесуть вас на простори Італії, і, я сподіваюся, вам захочеться поїхати в цю чудову країну.

Читати повний опис
Згорнути
Характеристики
Автор
Джеймі Олівер
Видавництво
КукБукс
Мова
Російська
Рік видання
2016
Перекладач
Юлія Тяжлова
Кількість сторінок
408
Ілюстрації
Кольорові
Формат
200х255 мм
Рецензії
  •  
    Джейми Готовит в Италии 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Це просто геніальна знахідка для любителів кулінарної справи, а також усіх добрих господинь, які мріють та намагаються готувати здорові, корисні, смачні та водночас нескладні страви на кожен день, а також і до свят та урочистих подій. Чудова книжка, яка містить такі цікаві, пізнавальні та напрочуд цінні та дуже оригінальні розділи, серед яких хочеться виділити наступні, які нам дуже сподобалися, і ми завжди звертаємось до них та часто використовуємо рекомендації під час приготувань, а саме: "Салати", "Паста", "М"ясо", "Риба і морепродукти", "Гарніри", "Хліб і випічка", "Десерти". Таку прекрасну книжку відомого британського шеф-кухаря, улюбленого телеведучого та добре знаного ресторатора, без сумніву, кожна добра господиня захоче мати у своїй кулінарній бібліотеці. Це видання відомого автора вийшло у дві тисячі шістнадцятому році, є досить об"ємним за своїм розміром, містить понад чотириста сторінок надзвичайно цінної та пізнавальної інформації, присвячено Дженнаро Контальдо та Антоніо Карлуччо. Просто неймовірне оформлення: велика кількість кольорових, колоритних та фантастично цікавих фотографій та зображень, серед яких можна зустріти також і неперевершені пейзажі, дуже прикрасили та збагатили цю прекрасну кулінарну книжку відомого та улюбленого нами автора. Велика кількість ілюстрацій та зображень самих страв дуже доречно доповнили та збагатили сам зміст рецептів. Дуже позитивним також є те, що автором у рецептах подається також поряд з іншою цінною інформацією і кількість порцій та необхідний час для приготування, а також ряд важливих табличок. Просто неймовірний подарунок для Ваших близьких та рідних!
  •  
    Гастрономическая Италия в одной книге
    Книга покорила с первого взгляда своими обалденно красивыми фотографиями. Блюда настолько красочно переданы с помощью фотографий, что можно ставить тарелку рядом и кушать из книги))
    Давно смотрю Джейми по телевизору, мечтала именно о его книге. До этого уже купил одну "Моя Италия", много чего готовил, много чего получилось, ни разу не выкинул продукты и не испортил. Надеюсь эта книга по качеству рецептов будет тоже на уровне.
    Уже готовил десерты. Это нечто. Рекомендую именно шоколадные конноли, получились сверхнежнейшие, просто таяли во рту. Кто не знает - это хрустящие трубочки с шоколадной рикоттой.
    Также в нашей семье пошло Стракотто (рагу из говядины с макаронами). Не один раз готовили, даже на праздник, гости тоже были в восторге.
    Стараюсь повторять оформление, конечно не шеф-повар, но иногда получается как у автора. Так что все в книге подобрано не для ресторанного приготовления с подачей на высшем уровне, а для обычных людей, которые тоже хотят баловать себя гастрономическим удовольствиями.
    От книге я и моя семья в восторге. Ждем от Джейми еще творческих успехов. лучшие повара в мире - это мужчины. Доказано!
Купити - Джейми Готовит в Италии
Джейми Готовит в Италии
1 455 грн
Немає в наявності
 
Інформація про автора
Джеймс Тревор Олівер
Джеймс Тревор Олівер

Відомий британський шеф-кухар, телеведучий і ресторатор, який отримав в 2003 році почесний Орден Британської імперії за неоціненний внесок у розвиток громадського харчування. У своїх книгах рецептів Джеймі Олівер популяризує смачне і корисне харчування. Крім книг, автор створює велику кількість телевізійних передач, в тому числі і популярну «Голий кухар». Купити книги Джеймі Олівера ва...

Детальніше

Рецензії Джейми Готовит в Италии

  •  
    Джейми Готовит в Италии 100% користувачів вважають цей відгук корисним
    Це просто геніальна знахідка для любителів кулінарної справи, а також усіх добрих господинь, які мріють та намагаються готувати здорові, корисні, смачні та водночас нескладні страви на кожен день, а також і до свят та урочистих подій. Чудова книжка, яка містить такі цікаві, пізнавальні та напрочуд цінні та дуже оригінальні розділи, серед яких хочеться виділити наступні, які нам дуже сподобалися, і ми завжди звертаємось до них та часто використовуємо рекомендації під час приготувань, а саме: "Салати", "Паста", "М"ясо", "Риба і морепродукти", "Гарніри", "Хліб і випічка", "Десерти". Таку прекрасну книжку відомого британського шеф-кухаря, улюбленого телеведучого та добре знаного ресторатора, без сумніву, кожна добра господиня захоче мати у своїй кулінарній бібліотеці. Це видання відомого автора вийшло у дві тисячі шістнадцятому році, є досить об"ємним за своїм розміром, містить понад чотириста сторінок надзвичайно цінної та пізнавальної інформації, присвячено Дженнаро Контальдо та Антоніо Карлуччо. Просто неймовірне оформлення: велика кількість кольорових, колоритних та фантастично цікавих фотографій та зображень, серед яких можна зустріти також і неперевершені пейзажі, дуже прикрасили та збагатили цю прекрасну кулінарну книжку відомого та улюбленого нами автора. Велика кількість ілюстрацій та зображень самих страв дуже доречно доповнили та збагатили сам зміст рецептів. Дуже позитивним також є те, що автором у рецептах подається також поряд з іншою цінною інформацією і кількість порцій та необхідний час для приготування, а також ряд важливих табличок. Просто неймовірний подарунок для Ваших близьких та рідних!
  •  
    Гастрономическая Италия в одной книге
    Книга покорила с первого взгляда своими обалденно красивыми фотографиями. Блюда настолько красочно переданы с помощью фотографий, что можно ставить тарелку рядом и кушать из книги))
    Давно смотрю Джейми по телевизору, мечтала именно о его книге. До этого уже купил одну "Моя Италия", много чего готовил, много чего получилось, ни разу не выкинул продукты и не испортил. Надеюсь эта книга по качеству рецептов будет тоже на уровне.
    Уже готовил десерты. Это нечто. Рекомендую именно шоколадные конноли, получились сверхнежнейшие, просто таяли во рту. Кто не знает - это хрустящие трубочки с шоколадной рикоттой.
    Также в нашей семье пошло Стракотто (рагу из говядины с макаронами). Не один раз готовили, даже на праздник, гости тоже были в восторге.
    Стараюсь повторять оформление, конечно не шеф-повар, но иногда получается как у автора. Так что все в книге подобрано не для ресторанного приготовления с подачей на высшем уровне, а для обычных людей, которые тоже хотят баловать себя гастрономическим удовольствиями.
    От книге я и моя семья в восторге. Ждем от Джейми еще творческих успехов. лучшие повара в мире - это мужчины. Доказано!
  •  
    Вива Италия:)
    Кто из нас не любит итальянскую кухню?:) Пицца, лазанья, ризотто, тирамису и другие итальянские блюда уже давно стали нашими любимыми. Многие уже начали готовить их дома, но ведь так хочется готовить их правильно, "по-итальянски", по оригинальным рецептам. И такую возможность нам предлагает Джейми Оливер в своей новой книге " Джейми Готовит в Италии", которую он посвятил своим главным наставникам в мире итальянской кулинарии - своему первому боссу в Лондоне Антонио Карлуччо, а также своему лучшему другу и наставнику Дженнаро Контальдо. Именно эти люди привили Джейми, по его словам, настоящую страсть ко всему итальянскому, в том числе и кухне.
    Оформление очередной книги Джейми как всегда на высоте: прекрасный твердый переплет, мелованная бумага, прекрасные иллюстрации - большого размера, красочные. Мне особенно нравится, что есть фото не только готовых блюд, но и пейзажей Италии, которые просто завораживают своей красотой!
    В книге есть и классические рецепты, и новаторские, и будничные, и праздничные - что еще нужно для хорошего настроения?:)
  •  
    Джейми Готовит в Италии
    Про майстерність відомого світового шеф-повара Джеймі Олівера знають мільйони людей, і багато хто з них є відданими його фанами, які щодня його наслідують, та стараються відтворити усі його страви. Я також у захваті від кулінарної майстерності Джеймі Олівера, я вже переглянула не один десяток телешоу за його участі, також маю дві його книги у своєму арсеналі, но ця книга "Джейми Готовит в Италии" справді особлива, хоча із кожної із книг Джеймі Олівера можна взяти дуже багато корисної інформації, нових рецептів, а також секретів приготування. У Джеймі Олівера я вже навчилась, а також продовжую навчатись вправності та швидкості приготування страв на своїй кухні, він доводить, що готувати можна смачно, корисно, і головне супер швидко !
    Я в захваті від італійської кухні, не раз куштувала італійські страви а також намагалась повторити їх, стараючись приготувати їх максимально наближеними до автентичних італійських, проте страви виходили не надто італійськими.
    У книзі "Джейми Готовит в Италии" завдяки найкращим рецептам, та покроковим вказівкам автора Джеймі Олівера, Ви зможете повторити надзвичайно смачні та популярні страви італійської кухні, такі як : лазанья, брускетта, різноманітні види паст, надзвичайно смачні саалати, та багато іншого. "Джейми Готовит в Италии" - це справжній смак Італії.
 
Характеристики Джейми Готовит в Италии
Автор
Джеймі Олівер
Видавництво
КукБукс
Мова
Російська
Рік видання
2016
Перекладач
Юлія Тяжлова
Кількість сторінок
408
Ілюстрації
Кольорові
Формат
200х255 мм
Палітурка
Тверда, Суперобкладинка
Папір
Офсетний
Тираж
5000
ISBN
978-5-98837-062-8
Вага
1 400 гр.
Тип
Паперова
 

Про автора Джейми Готовит в Италии