Автор |
Колін Хармон |
Видавництво |
Азбука |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2019 |
Рік першого видання |
2017 |
Перекладач |
Тетяна Гутман |
Кількість сторінок |
224 |
ISBN |
978-5-389-16091-0 |
Все про електронну книгу Что я знаю о работе кофейни
«У каві є щось таке, що притягує людей», - вважає один з кращих бариста Ірландії Колін Хармон, власник мережі кав'ярень 3fe, або Third Floor Espresso, що починалася з пересувних стійок в фойє нічного клубу і виросла до всесвітньо відомого бренду. Якщо ви плануєте працювати з кавою, книга Хармона присвятить вас в ритми і нюанси цього захопливого процесу. Ви дізнаєтеся, з чого почати, як управляти витратами, як підвищити рентабельність, як організувати маркетинг, як передбачити найменші побажання клієнтів.
«Кавовий бізнес - це яскрава, динамічна і багатогранна сфера, у якій можуть повчитися багато галузей, і в її основі лежить одна проста річ - гостинність. Я вирішив написати про моє суб'єктивне сприйняття, про мій досвід і про критерії, які я застосовую в своїй роботі поряд з більш об'єктивними стандартами, прийнятними для більшості з нас. Я вважаю, що мені пощастило домогтися багато чого, я ніколи не сприймав свій успіх як належне. Кожен день я вчуся чомусь новому, тому вважаю за краще говорити не про те, як повинні виконувати свою роботу ви, а про те, що вмію робити я сам. І якщо мої поради принесуть користь, я буду щасливий, що поділився досвідом». (Колін Хармон)
Автор |
Колін Хармон |
Видавництво |
Азбука |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2019 |
Рік першого видання |
2017 |
Перекладач |
Тетяна Гутман |
Кількість сторінок |
224 |
ISBN |
978-5-389-16091-0 |

Звичайна ціна: 110 грн
Спеціальна ціна: 88 грн
-
epub
Підходить для iBooks (iPhone, iPad, iMac)
Рецензії Что я знаю о работе кофейни
Автор |
Колін Хармон |
Видавництво |
Азбука |
Мова |
Російська |
Рік видання |
2019 |
Рік першого видання |
2017 |
Перекладач |
Тетяна Гутман |
Кількість сторінок |
224 |
ISBN |
978-5-389-16091-0 |
Тип |
Електронна |