Мануела Адреані
80
Кольорові
250х310 мм
  •
    Боги и богини древней мифологии.
    Были времена, когда боги жили рядом с людьми - они обитали на горе Олимп - это была сама высокая гора. Но иногда, когда людям требовался совет или помощь небожители спускались с Олимпа на землю. Следует сказать, что Олимп гора не мифологическая, а вполне реальная. Географическое описание: Олимп — наиболее высокий горный массив в Греции (2917 м. Национальный парк. Гора расположена на северо-востоке Фессалии.

А как боги?
    В античной Греции люди представляли богов красавцами великанами обладающими волшебной силой и божественной премудростью. Древние боги были мудры и великодушны, тщеславны и порой слишком жестоки к простым смертным. Небожители могли наказать людей за малейшую провинность, но хотя их называли бессмертными даже самым старым богам приходил срок умирать. Увы, никто и ничто не вечно под луной.

Данная энциклопедия рассказывает про древнегреческих богов, куда вошли самые известные и могущественные боги, которые жили на горе Олимп. Зевс-громовержец, бог неба, грома и молний, ведающий всем миром. Афина Паллада - богиня мудрости, военной стратегии и тактики, одна из наиболее почитаемых богинь античной Греции. Афродита - богиня любви и красоты.

А может то были вовсе не боги, просто люди пришедшие с далёких земель и поселившихся в Элладе?
  •
    Боги та Богині давньогрецької міфолоії
    Хоч це і дитяча книга, але я хотіла її собі купити як тільки побачила! Це просто фантастичне видання від Nebo BookLab Publishing! Великий формат книги, дуже красиві, яскраві ілюстрації і якісний папір. Єдине, чого б мені хотілося - це повного зібрання міфів Давньої Греції. Все таки ця книга - це скорочений і адаптований для дітей варіант. Я в дитинстві обожнювала книгу з давньогрецькими міфами! Вони суттєво відрізняються від звичних нам казок. Світ богів і титанів, німф і наяд захоплює з першої сторінки. Неймовірні історії кохання і помсти, дружби і ненависті, а також неабиякого героїзму. Деякі боги викликають симпатію, деякі - ні, але читати їхні історії дуже захопливо і цікаво.
    В цій книзі зібрані короткі історії про найвідоміших богів і богинь, які проживають на горі Олімп.
    Я впевнена, що навіть якщо ви не знайомі з давньогрецькою міфологією, я впевнена, що після короткого ознайомлення з цими історіями, ви захочете знати більше. Я тепер мрію про нове повне видання міфів - обов'язково хочу мати таку книгу в своїй бібліотеці.
Купити - Боги та Богині давньогрецької міфології
Боги та Богині давньогрецької міфології
430 грн