Вхід або реєстрація
Для відслідковування статусу замовлень та рекомендацій
Щоб бачити терміни доставки
Велика, багатогранна сукупність підприємств, які постачають харчові продукти, є частиною харчової промисловості. Промисловість простягається від тих, хто займається сільським господарством, до тих, хто поширює упаковані продукти. У цю велику мережу входять ті, хто продає різні харчові продукти.
Фермери, які ведуть господарство, живуть коштом того, що вирощують та продають свою продукцію. До фермерів належать не лише ті, хто вирощує сільськогосподарські культури, а й ті, хто розводить худобу та рибу для оптового та роздрібного продажу. У харчовій промисловості є й виробнича галузь. Вона випускає готові до вживання продукти. Це м'ясокомбінати, молочні виробництва, консервні заводи та інші підприємства. Для їхньої безперебійної роботи важливу роль відіграють постачання продуктів легкої промисловості.
Наступним рівнем у галузі, коли їжа готова до прямого вживання, є дистрибуція. Дистриб'ютори несуть відповідальність за доставку упакованих товарів оптовим та роздрібним торговцям. Транспорт, необхідний дистрибуції, також належить до сфери харчової промисловості. Сьогодні логістика має глобальний характер, адже продукти іноді перетинають океани та континенти. На роботу логістики впливає нафтогазова промисловість, а точніше паливо, яке вона виробляє.
Технології харчової промисловості розвиваються стрімкими темпами. Біотехнологія, високотехнологічна частина галузі, орієнтована поліпшення сучасного виробництва харчових продуктів. Поряд із цим, сільськогосподарська техніка постійно оновлюється та розвивається, щоб забезпечити все більше і більше свіжих продуктів, оскільки світові вимоги до галузі продовжують зростати.
Література про харчову промисловість ознайомить читачів з тим, як улаштована ця сфера. Існує величезна кількість виробничих, логістичних, маркетингових та адміністративних операцій у харчовій промисловості. Книги є джерелом знань про них. На Yakaboo можна купити видання з відправкою по Україні на різні теми:
Автори заглядають за куліси виробництва харчових продуктів, щоб показати використовувані технології та важливі процеси. У книгах ви знайдете не лише теорію, а й готові рішення для використання на практиці. Навчальні посібники допоможуть у підготовці товарознавців та технологів, працівників харчових підприємств, кухарів.
Видання з кулінарними рецептами та дієтичними рекомендаціями будуть цікаві широкому колу читачів, вони познайомлять з новими рецептами, рекомендаціями нутриціологів. Ви більше дізнаєтесь про поживні властивості різних продуктів.
Ви працюєте у сфері харчових технологій? Бажаєте дізнатися більше про те, як виробляють морозиво чи як переробляють молоко? Оберіть підручники на ці теми та станьте справжнім професіоналом! На Yakaboo великий вибір літератури, присвяченої харчовій промисловості та всьому, що з нею пов'язано. Крім книг про виробничі технології, у нас можна купити:
Вибрати відповідні книги допоможуть фільтри за автором, видавництвом, мовою, типом палітурки та ціною. У нас є книги не тільки українською та російською, але й іншими мовами.
Національна книжкова платформа України Yakaboo пропонує вам замовити літературу за доступними цінами. На віртуальних полицях магазину ви знайдете світові бестселери, художню класику, поезію, підручники, спеціалізовані видання на різні теми: харчова, лісова та хімічна промисловість, фінанси та багато іншого. Ми співпрацюємо з українськими та зарубіжними видавництвами, щоб регулярно розширювати асортимент.
Замовити книги можна на сайті або в мобільному додатку Yakaboo. Використовуйте кошик або зворотній дзвінок для оформлення замовлення. Можливі різні варіанти отримання купівель:
Читайте! Буде цікаво.