100 товарів
[object Object] «Електротехніка на підприємствах харчування», автор Всеволод Зенцев – фото №1
icon Паперові
Електротехніка на підприємствах харчування
Всеволод Зенцев Всеволод Зенцев
277 грн
В наявності
[object Object] «Екологія та харчування», автор Валентина Ромоданова – фото №1
icon Паперові
Екологія та харчування
Валентина Ромоданова Валентина Ромоданова
87 грн
В наявності
[object Object] «Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв», автор Володимир Ростовський – фото №1
icon Паперові
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв
Володимир Ростовський Володимир Ростовський
781 грн
В наявності
[object Object] «Кухні народів світу. Навчальний посібник», автор Володимир Ростовський – фото №1
icon Паперові
Кухні народів світу. Навчальний посібник
Володимир Ростовський Володимир Ростовський
813 грн
В наявності
[object Object] «Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві» – фото №1
[object Object] «Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості», авторів Л. Шаран, І. Корецька, Т. Голікова – фото №1
icon Паперові
831 грн
В наявності
[object Object] «Оптимізація витрат електроенергії в закладах ресторанного господарства», автор Всеволод Зенцев – фото №1
icon Паперові
156 грн
В наявності
[object Object] «Безпека харчових гідробіонтів. Підручник», авторів Тетяна Димань, Тетяна Мазурик, Наталія Гриневич – фото №1
- 16%
icon Паперові
Безпека харчових гідробіонтів. Підручник
Тетяна Димань Тетяна Димань, Тетяна Мазурик, Наталія Гриневич
286 грн
337 грн
В наявності
[object Object] «Теплохолодотехніка», авторів Сергій Василенко, Володимир Павелко, Наталія Іващенко, Світлана Барановська, Андрій Форсюк, Максим Масліков – фото №1
icon Паперові
Теплохолодотехніка
Сергій Василенко Сергій Василенко, Володимир Павелко, Наталія Іващенко, Світлана Барановська, Андрій Форсюк, Максим Масліков
406 грн
В наявності
[object Object] «Механізація доїння і первинної обробки молока», авторів Олександр Скляр, Наталія Болтянська, Р. Скляр, І. Маніта – фото №1
icon Паперові
Механізація доїння і первинної обробки молока
Олександр Скляр Олександр Скляр, Наталія Болтянська, Р. Скляр, І. Маніта
869 грн
В наявності
[object Object] «Обладнання м'ясопереробних виробництв. Експлуатація та діагностування», авторів Віктор Малишев, Антоніна Ратушенко, Ігор Бабанов, Олена Бабанова – фото №1
icon Паперові
Обладнання м'ясопереробних виробництв. Експлуатація та діагностування
Віктор Малишев Віктор Малишев, Антоніна Ратушенко, Ігор Бабанов, Олена Бабанова
173 грн
В наявності
[object Object] «Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів», автор Юрій Посудін – фото №1
- 21%
icon Паперові
266 грн
333 грн
В наявності
[object Object] «Морегосподарський комплекс: проблеми розвитку та регулювання», авторів Л. Вдовиченко, Марина Волосюк – фото №1
icon Паперові
Морегосподарський комплекс: проблеми розвитку та регулювання
Л. Вдовиченко Л. Вдовиченко, Марина Волосюк
170 грн
В наявності
[object Object] «Товарознавство м'яса і м'ясних товарів», авторів Іван Сирохман, Тетяна Лозова – фото №1
icon Паперові
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів
Іван Сирохман Іван Сирохман, Тетяна Лозова
400 грн
В наявності
[object Object] «Технології побічної продукції тваринництва. Конспект лекцій», автор Ігор Гончаренко – фото №1
- 25%
icon Паперові
180 грн
240 грн
В наявності
[object Object] «Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Рослинна і тваринна сировина», авторів Габріелла Бирта, Юрій Бургу – фото №1
- 29%
icon Паперові
394 грн
550 грн
В наявності
[object Object] «Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини», авторів Марина Янчева, Людмила Пешук, Олександра Гащук, Станіслав Кириченко – фото №1
- 30%
icon Паперові
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини
Марина Янчева Марина Янчева, Людмила Пешук, Олександра Гащук, Станіслав Кириченко
190 грн
270 грн
В наявності
[object Object] «Біохімія та технологія оліє-жирової сировини. Навчальний посібник», автор Людмила Пешук – фото №1
- 17%
icon Паперові
369 грн
440 грн
В наявності
[object Object] «Охорона праці в галузі (для спеціальності "Харчові технології")», авторів Євгенія Марчиниша, Олександр Войналович – фото №1
icon Паперові
Охорона праці в галузі (для спеціальності "Харчові технології")
Євгенія Марчиниша Євгенія Марчиниша, Олександр Войналович
380 грн
В наявності
[object Object] «Теорія і розрахунок апаратів для підбирання та обертання», автор Віктор Шейченко – фото №1
Акція
icon Паперові
283 грн
В наявності
[object Object] «Этнические кухни. Особенности культуры и традиций питания народов мира», автор Віктор Архіпов – фото №1
icon Паперові
180 грн
В наявності
[object Object] «Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів», авторів Марина Янчева, Людмила Пешук, Олена Дроменко – фото №1
- 30%
icon Паперові
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів
Марина Янчева Марина Янчева, Людмила Пешук, Олена Дроменко
324 грн
460 грн
В наявності
[object Object] «Формування якості товарів. Частина 2», авторів В. Назаренко, А. Кайнаш – фото №1
icon Паперові
Формування якості товарів. Частина 2
В. Назаренко В. Назаренко, А. Кайнаш
320 грн
В наявності
[object Object] «Охорона праці в галузі. Харчові технології. Підручник», авторів О. Войналович, Євгенія Марчиниша – фото №1
- 32%
icon Паперові
Охорона праці в галузі. Харчові технології. Підручник
О. Войналович О. Войналович, Євгенія Марчиниша
338 грн
490 грн
В наявності
[object Object] «Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор Людмила Пешук – фото №1
icon Паперові
420 грн
В наявності
[object Object] «Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья», автор Я. Паденьків – фото №1
icon Паперові
380 грн
Відправка 02.05.24
[object Object] «Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів», автор Людмила Пешук – фото №1
icon Паперові
240 грн
В наявності
[object Object] «Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв», авторів Володимир Потапов, Анатолій Поперечний, Володимир Корнійчук – фото №1
icon Паперові
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв
Володимир Потапов Володимир Потапов, Анатолій Поперечний, Володимир Корнійчук
190 грн
В наявності
[object Object] «Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник», авторів Леонід Товажнянський, Світлана Бухкало, Петро Капустенко – фото №1
icon Паперові
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник
Леонід Товажнянський Леонід Товажнянський, Світлана Бухкало, Петро Капустенко
850 грн
В наявності
[object Object] «Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів», автор Людмила Назаренко – фото №1
icon Паперові
Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів
Людмила Назаренко Людмила Назаренко
160 грн
В наявності
[object Object] «Асортимент і якість кондитерських виробів», авторів В. Лебединець, І. Сирохман – фото №1
- 21%
icon Паперові
Асортимент і якість кондитерських виробів
В. Лебединець В. Лебединець, І. Сирохман
357 грн
450 грн
В наявності
[object Object] «Наноматеріали. Класифікація, технології одержання, особливі властивості, основні методи досліджень та напрями застосування», авторів Віктор Малишев, Ангеліна Габ, Дмитро Шахнін – фото №1
- 16%
icon Паперові
169 грн
199 грн
В наявності
[object Object] «Дипломне проектування: навчальний посібник», авторів Ольга Черевко, Григорій Дейниченко, І. Дейнека – фото №1
icon Паперові
Дипломне проектування: навчальний посібник
Ольга Черевко Ольга Черевко, Григорій Дейниченко, І. Дейнека
73 грн
В наявності
[object Object] «Харчова біотехнологія», авторів Т. Пирог, М. Антонюк, О. Скроцька, Н. Кігель – фото №1
icon Паперові
Харчова біотехнологія
Т. Пирог Т. Пирог, М. Антонюк, О. Скроцька, Н. Кігель
455 грн
В наявності
[object Object] «Наноматеріали та нанотехнології. Методи аналізу та контролю. Посібник», авторів Віктор Малишев, Ніна Кущевська, Олена Папроцька, Оксана Терещенко – фото №1
icon Паперові
Наноматеріали та нанотехнології. Методи аналізу та контролю. Посібник
Віктор Малишев Віктор Малишев, Ніна Кущевська, Олена Папроцька, Оксана Терещенко
87 грн
В наявності
[object Object] «Інноваційні технології харчових виробництв. Монографія», авторів Володимир Піддубний, Михайло Кравченко, Андрій Чагайда, Світлана Красножон – фото №1
- 21%
icon Паперові
Інноваційні технології харчових виробництв. Монографія
Володимир Піддубний Володимир Піддубний, Михайло Кравченко, Андрій Чагайда, Світлана Красножон
494 грн
618 грн
В наявності
[object Object] «Наноматеріали та нанотехнології. Їх використання у харчовому виробництві», авторів Віктор Малишев, Валерій Косенко, Сергій Кадомський – фото №1
icon Паперові
Наноматеріали та нанотехнології. Їх використання у харчовому виробництві
Віктор Малишев Віктор Малишев, Валерій Косенко, Сергій Кадомський
242 грн
В наявності
[object Object] «Коливання, пульсації і нестаціонарні режими у сорбційних процесах», авторів Олександр Марценюк, Наталія Ткачук, Андрій Маринін, Олександр Шевченко – фото №1
icon Паперові
Коливання, пульсації і нестаціонарні режими у сорбційних процесах
Олександр Марценюк Олександр Марценюк, Наталія Ткачук, Андрій Маринін, Олександр Шевченко
387 грн
В наявності
[object Object] «Устаткування закладів ресторанного господарства», авторів В. Доценко, В. Губеня – фото №1
Акція
icon Паперові
1155 грн
В наявності
[object Object] «За стійкою бару», автор Володимир Ростовський – фото №1
icon Паперові
За стійкою бару
Володимир Ростовський Володимир Ростовський
463 грн
В наявності
[object Object] «Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості», авторів Олександр Добровольський, Віктор Малишев, Валерій Косенко, Сергій Кадомський, Ніна Кущевська, Олена Папроцька – фото №1
- 21%
icon Паперові
Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості
Олександр Добровольський Олександр Добровольський, Віктор Малишев, Валерій Косенко, Сергій Кадомський, Ніна Кущевська, Олена Папроцька
304 грн
381 грн
В наявності
[object Object] «Товарознавство плодовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів», авторів Л. Льовшина, В. Михайлов, О. М'ячиков – фото №1
icon Паперові
314 грн
В наявності
[object Object] «Загальні технології харчових виробництв», авторів Віталій Домарецький, Петро Шиян, Марія Калакура, Лариса Романенко, Любомир Хомічак, Ольга Василенко, Ірина Мельникова, Людмила Мельник – фото №1
- 16%
icon Паперові
Загальні технології харчових виробництв
Віталій Домарецький Віталій Домарецький, Петро Шиян, Марія Калакура, Лариса Романенко, Любомир Хомічак, Ольга Василенко, Ірина Мельникова, Людмила Мельник
352 грн
415 грн
В наявності
[object Object] «Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів», авторів Іван Сирохман, Тетяна Лозова – фото №1
icon Паперові
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів
Іван Сирохман Іван Сирохман, Тетяна Лозова
932 грн
В наявності
[object Object] «Токсикологічна хімія харчових продуктів та косметичних засобів», авторів Юрій Панченко, Віктор Васильєв, Станіслав Воронов – фото №1
icon Паперові
Токсикологічна хімія харчових продуктів та косметичних засобів
Юрій Панченко Юрій Панченко, Віктор Васильєв, Станіслав Воронов
521 грн
Немає в наявності
[object Object] «Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація», авторів Оксана Макота, Ліліанна Олійник, Зоряна Комаренська – фото №1
icon Паперові
Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація
Оксана Макота Оксана Макота, Ліліанна Олійник, Зоряна Комаренська
220 грн
Немає в наявності
[object Object] «Технологія морозива», авторів Галина Поліщук, Ірина Гудз – фото №1
icon Паперові
Технологія морозива
Галина Поліщук Галина Поліщук, Ірина Гудз
70 грн
Немає в наявності
[object Object] «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі. Підручник», авторів Тамара Стахміч, Олена Пахолюк – фото №1
icon Паперові
Кулінарна справа. Технологія приготування їжі. Підручник
Тамара Стахміч Тамара Стахміч, Олена Пахолюк
351 грн
Немає в наявності
[object Object] «Токсикологія продуктів харчування», авторів Юрій Панченко, Станіслав Воронов – фото №1
icon Паперові
Токсикологія продуктів харчування
Юрій Панченко Юрій Панченко, Станіслав Воронов
573 грн
Немає в наявності

Велика, багатогранна сукупність підприємств, які постачають харчові продукти, є частиною харчової промисловості. Промисловість простягається від тих, хто займається сільським господарством, до тих, хто поширює упаковані продукти. У цю велику мережу входять ті, хто продає різні харчові продукти.

Фермери, які ведуть господарство, живуть коштом того, що вирощують та продають свою продукцію. До фермерів належать не лише ті, хто вирощує сільськогосподарські культури, а й ті, хто розводить худобу та рибу для оптового та роздрібного продажу. У харчовій промисловості є й виробнича галузь. Вона випускає готові до вживання продукти. Це м'ясокомбінати, молочні виробництва, консервні заводи та інші підприємства. Для їхньої безперебійної роботи важливу роль відіграють постачання продуктів легкої промисловості.

Наступним рівнем у галузі, коли їжа готова до прямого вживання, є дистрибуція. Дистриб'ютори несуть відповідальність за доставку упакованих товарів оптовим та роздрібним торговцям. Транспорт, необхідний дистрибуції, також належить до сфери харчової промисловості. Сьогодні логістика має глобальний характер, адже продукти іноді перетинають океани та континенти. На роботу логістики впливає нафтогазова промисловість, а точніше паливо, яке вона виробляє.

Технології харчової промисловості розвиваються стрімкими темпами. Біотехнологія, високотехнологічна частина галузі, орієнтована поліпшення сучасного виробництва харчових продуктів. Поряд із цим, сільськогосподарська техніка постійно оновлюється та розвивається, щоб забезпечити все більше і більше свіжих продуктів, оскільки світові вимоги до галузі продовжують зростати.

Книги про харчову промисловість

Література про харчову промисловість ознайомить читачів з тим, як улаштована ця сфера. Існує величезна кількість виробничих, логістичних, маркетингових та адміністративних операцій у харчовій промисловості. Книги є джерелом знань про них. На Yakaboo можна купити видання з відправкою по Україні на різні теми:

  • сільське господарство;
  • кулінарія;
  • товарознавство;
  • виробничі технології для різних продуктів;
  • методичні рекомендації у сфері громадського харчування;
  • вимоги до обробки та підготовки харчових продуктів;
  • теоретичні основи харчових виробництв.

Автори заглядають за куліси виробництва харчових продуктів, щоб показати використовувані технології та важливі процеси. У книгах ви знайдете не лише теорію, а й готові рішення для використання на практиці. Навчальні посібники допоможуть у підготовці товарознавців та технологів, працівників харчових підприємств, кухарів.

Видання з кулінарними рецептами та дієтичними рекомендаціями будуть цікаві широкому колу читачів, вони познайомлять з новими рецептами, рекомендаціями нутриціологів. Ви більше дізнаєтесь про поживні властивості різних продуктів.

Як вибрати книги

Ви працюєте у сфері харчових технологій? Бажаєте дізнатися більше про те, як виробляють морозиво чи як переробляють молоко? Оберіть підручники на ці теми та станьте справжнім професіоналом! На Yakaboo великий вибір літератури, присвяченої харчовій промисловості та всьому, що з нею пов'язано. Крім книг про виробничі технології, у нас можна купити:

  • видання з кулінарними рецептами;
  • книги про біохімію, будову білків, жирів та вуглеводів;
  • літературу про шкільне харчування та дієти;
  • навчальні та методичні посібники, присвячені ресторанному господарству.

Вибрати відповідні книги допоможуть фільтри за автором, видавництвом, мовою, типом палітурки та ціною. У нас є книги не тільки українською та російською, але й іншими мовами.

Переваги купівлі книг на Yakaboo

Національна книжкова платформа України Yakaboo пропонує вам замовити літературу за доступними цінами. На віртуальних полицях магазину ви знайдете світові бестселери, художню класику, поезію, підручники, спеціалізовані видання на різні теми: харчова, лісова та хімічна промисловість, фінанси та багато іншого. Ми співпрацюємо з українськими та зарубіжними видавництвами, щоб регулярно розширювати асортимент.

Замовити книги можна на сайті або в мобільному додатку Yakaboo. Використовуйте кошик або зворотній дзвінок для оформлення замовлення. Можливі різні варіанти отримання купівель:

  • самовивіз у Києві;
  • кур'єрська доставка від нашого магазину по Києву;
  • відправлення Україною Новою поштою, Укрпоштою та іншими компаніями.

Читайте! Буде цікаво.

Харчова промисловість: питання, що часто ставляться

1️⃣ Харчова промисловість - де купити вигідно?

У категорії «Харчова промисловість» на сайті YAKABOO є більше 10 000 книг. У нас регулярно діють різноманітні акції та спеціальні пропозиції на купівлю книг. Ми співпрацюємо з більш ніж 500 українськими та зарубіжними видавництвами, в YAKABOO ви завжди зможете знайти потрібну книгу за вигідною ціною.

2️⃣ На яких мовах є книги у розділі?

Харчова промисловість, представлена на сайті, є 3 мовами. Найбільше книг українською мовою.

3️⃣ Які ціни на книги в розділі «Харчова промисловість»?

У розділі «Харчова промисловість» діапазон цін на книги від 19 до 1155 грн. На сайті YAKABOO завжди актуальні ціни на книги та регулярно оновлюється каталог товарів.