Книга Без капусты на столе пусто. Готовим из белокачанной, краснокачанной, цветной, савойской, пекинской, брюссельской капусты, брокколи и кольраби

Книга Без капусты на столе пусто. Готовим из белокачанной, краснокачанной, цветной, савойской, пекинской, брюссельской капусты, брокколи и кольраби

1 Відгук
Формат
Мова книги
Видавництво
Рік видання

На страницах этой книги вы найдете сотни рецептов блюд, приготовленных из капусты — белокочанной, краснокочанной, савойской, цветной, брюссельской, пекинской, брокколи и кольраби. Витаминные закуски и салаты, вкусные и полезные супы, аппетитные и оригинальные вторые блюда — все это можно приготовить без труда, а главное — не потратив много денег. Приятного аппетита!

Продавець товару
Код товару
755472
Характеристики
Тип обкладинки
Тверда
Мова
Російська
Опис книги

На страницах этой книги вы найдете сотни рецептов блюд, приготовленных из капусты — белокочанной, краснокочанной, савойской, цветной, брюссельской, пекинской, брокколи и кольраби. Витаминные закуски и салаты, вкусные и полезные супы, аппетитные и оригинальные вторые блюда — все это можно приготовить без труда, а главное — не потратив много денег. Приятного аппетита!

Відгуки
1 Відгук
Роксоляна
24 жовтня 2019 р
5 балів
Без капусты на столе пусто. Готовим из белокачанной, краснокачанной, цветной, савойской, пекинской, брюссельской капусты, брокколи и кольраби
Осінь - це чудова пора, коли є можливість наповнити свій організм корисними вітамінами та мінералами на цілий рік. Капуста - це чудовий овоч, який здатен наповнити Ваш організм багатьма видами вітамінів та мінералів, тому її дуже важливо включати в раціон не лише дорослих, але й дітей. Якщо Ви хочете урізноманітнити світ раціон та раціон Ваших близьких, хочете дізнатись багато нових, цікавих та оригінальних рецептів приготування капусти, то Вам варто звернути Вашу увагу на цікаву кулінарну книгу "Без капусты на столе пусто. Готовим из белокачанной, краснокачанной, цветной, савойской, пекинской, брюссельской капусты, брокколи и кольраби", видавництва "Vivat". У книзі представлено багато цікавих рецептів приготування різних видів капусти, це і цвітна, броколі, пекінська, савойська, та інші, з ними готують салати, їх тушать, запікають, готують на пару, кожен зможе знайти для себе рецепт приготування, який неодмінно стане улюбленим. Книга надзвичайно інформативна, містить справді багато рецептів, у яких використовуються дуже доступі інгредієнти, шкода лише, що у книзі немає ілюстрації.
Виникли запитання? 0-800-335-425
38 грн
Немає в наявності
Паперова книга