Книга Сто років самотності

Категорія
Мова книги

Над майбутнім бестселером колумбійський письменник працював 18 місяців. За цей час автор кілька разів переписував твір. Роман, який був виданий у 1967 році, і досі вважається одним з кращих літературних творів XXI століття і значущою віхою у творчості нобелівського лауреата. Купити книгу «100 років самотності» варто поціновувачам справжньої літератури і шанувальникам жанру «магічного реалізму».

Габріель Гарсіа Маркес, «100 років самотності»

Починається ця історія із заснування одним з героїв книги, активістом Хосе Аркадіо Буендіа поселення Макондо. Місто росте і розвивається, у ньому налагоджується політичне й економічне життя. Але незабаром громадянська війна, яка охопила усю країну, добирається і до цього тихого куточка. А довгоочікуваний спокій після десятирічної війни виявляється недовгим, і городян чекають нові випробування: банановий бунт, багатоденний дощовий циклон.

Паралельно з життям міста автор розкриває таємниці сімейства Буендіа. Самотність і розчарування, як прокляття, нависає над сім’єю покоління за поколінням. Відсутність любові — ось головна їхня біда.

Книга «Сто років самотності» складається з 20 глав, з яких читач дізнається повну історію існування міста Макондо і нащадків Хосе Аркадіо Буендіа.

Реакція читачів

Роман перекладений 35-ма мовами і розійшовся по світу тиражем у 30 мільйонів примірників. У відгуках про книгу «100 років самотності» читачі захоплюються тим, як автору на прикладі одного маленького міста та однієї сім’ї вдалося розповісти історію цілої країни. Адже насправді події книги — метафоричне переосмислення письменником історії Колумбії. Завдяки цьому читач отримує можливість поринути у незнайомий йому колумбійський світ. А динамічний сюжет, докладні описи і глибокий філософський підтекст роблять роман несхожим на інші.

Замовляйте твір з доставкою по Києву та у інші міста України у нашому інтернет-магазині. Ціну книги ви можете уточнити на сайті.

Продавець товару
Код товару