Технологія приготування їжі
Бумажная книга | Код товара 905163
Yakaboo 5/5 5 1 1 рецензий
Автор
Галина Шумило
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2014
Год первого издания
2002
Количество страниц
506
Иллюстрации
Черно-белые, Схемы
Формат
207х150 мм

Все о книге  Технологія приготування їжі

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

Характеристики
Автор
Галина Шумило
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2014
Год первого издания
2002
Количество страниц
506
Иллюстрации
Черно-белые, Схемы
Формат
207х150 мм
Рецензии
  • Світлана
    23 декабря 2018 г.
    Технологія приготування їжі
    "Технологія приготування їжі" - надзвичайно цінна та пізнавальна книга, яку ми нещодавно мали нагоду придбати, просто незамінний порадник, яка власне є навчальним посібником, в якому дуже фахово представлено та докладно описано велика кількість різноманітних способів, а також основні прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Даний посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів, першого та другого рівнів акредитації, а також широкого кола працівників підприємств харчування. Він також може бути дуже корисним у домашньому господарстві під час приготування різноманітних справ. Це сучасне видання навчального посібника "Технологія приготування їжі" відомого автора Галини Шумило, яке вийшло у добре знаному сьогодні видавництві "Кондор", написане чудовою українською мовою. Це вже друге видання, перше ж видання цієї книжки відбулося у дві тисячі другому році. Навчальний посібник є дуже об"ємним за розміром, містить п"ятсот шість сторінок надзвичайно цінної інформації технології приготування їжі. Власне здоров"я самої людини, її працездатність, а також і хороший настрій, нормальний розвиток, безумовно, значною мірою залежать від харчування. Саме харчування є однією із основних життєво необхідних умов існування людини. Тому, на нашу думку, власне така книжка, неодмінно повинна бути в кожному українському домі, у кожної хорошої господині, яка переживає, турбується та дбає про своїх рідних, про їх здоров"я та самопочуття. Даний навчальний посібник містить двадцять три дуже цінних та пізнавальних розділи, "Додатки" та "Літературу". Серед найбільш цікавих хочеться назвати наступні: "Обробка м"яса і м"ясних продуктів", "Страви і гарніри з круп, бобових і макаронних виробів", "Страви з риби", "Соуси (Підливи)", "Страви з сиру", "Холодні страви і закуски", "Основи лікувального харчування". Дуже цікава та пізнавальна книжка, яка неодмінно повинна збагатити Вашу домашню бібліотеку!

Купить - Технологія приготування їжі
Технологія приготування їжі
429 грн
Есть в наличии
 

Рецензии  Технологія приготування їжі

5/5
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • Світлана
    23 декабря 2018 г.
    Технологія приготування їжі
    "Технологія приготування їжі" - надзвичайно цінна та пізнавальна книга, яку ми нещодавно мали нагоду придбати, просто незамінний порадник, яка власне є навчальним посібником, в якому дуже фахово представлено та докладно описано велика кількість різноманітних способів, а також основні прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Даний посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів, першого та другого рівнів акредитації, а також широкого кола працівників підприємств харчування. Він також може бути дуже корисним у домашньому господарстві під час приготування різноманітних справ. Це сучасне видання навчального посібника "Технологія приготування їжі" відомого автора Галини Шумило, яке вийшло у добре знаному сьогодні видавництві "Кондор", написане чудовою українською мовою. Це вже друге видання, перше ж видання цієї книжки відбулося у дві тисячі другому році. Навчальний посібник є дуже об"ємним за розміром, містить п"ятсот шість сторінок надзвичайно цінної інформації технології приготування їжі. Власне здоров"я самої людини, її працездатність, а також і хороший настрій, нормальний розвиток, безумовно, значною мірою залежать від харчування. Саме харчування є однією із основних життєво необхідних умов існування людини. Тому, на нашу думку, власне така книжка, неодмінно повинна бути в кожному українському домі, у кожної хорошої господині, яка переживає, турбується та дбає про своїх рідних, про їх здоров"я та самопочуття. Даний навчальний посібник містить двадцять три дуже цінних та пізнавальних розділи, "Додатки" та "Літературу". Серед найбільш цікавих хочеться назвати наступні: "Обробка м"яса і м"ясних продуктів", "Страви і гарніри з круп, бобових і макаронних виробів", "Страви з риби", "Соуси (Підливи)", "Страви з сиру", "Холодні страви і закуски", "Основи лікувального харчування". Дуже цікава та пізнавальна книжка, яка неодмінно повинна збагатити Вашу домашню бібліотеку!

 

Характеристики  Технологія приготування їжі

Автор
Галина Шумило
Издательство
Кондор
Язык
Украинский
Год издания
2014
Год первого издания
2002
Количество страниц
506
Иллюстрации
Черно-белые, Схемы
Формат
207х150 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
ISBN
978-966-825-106-7
Тип
Бумажная