Селекційно-технологічні аспекти науково-обгрунтованого підбору окремих видів і сортів малопоширених плодових і ягідних культур для перспективних напрямів плодівництва та цільове використання їх плодів у контексті здорового харчування
У монографії, на основі практичних результатів, визначено селекційно-технологічні аспекти науково-обґрунтованого підбору окремих видів і сортів малопоширених плодових і ягідних культур для перспективних напрямів плодівництва та цільове використання їх плодів у контексті здорового харчування. Наукова монографія підготовлена за держбюджетні кошти у рамках виконання науково-технічної роботи «Науково обґрунтоване використання плодів малопоширених плодово-ягідних культур з метою виготовлення продуктів здорового харчування» за договором № ДЗ/109-2021 від 28 травня 2021 р. (науковий керівник проєкту, д-р с.-г. наук Москалець В. В.) і розрахована на фахівців з еколого-адаптивної селекції плодово-ягідних культур, технології переробки плодів і ягід та харчових виробництв.
У монографії, на основі практичних результатів, визначено селекційно-технологічні аспекти науково-обґрунтованого підбору окремих видів і сортів малопоширених плодових і ягідних культур для перспективних напрямів плодівництва та цільове використання їх плодів у контексті здорового харчування. Наукова монографія підготовлена за держбюджетні кошти у рамках виконання науково-технічної роботи «Науково обґрунтоване використання плодів малопоширених плодово-ягідних культур з метою виготовлення продуктів здорового харчування» за договором № ДЗ/109-2021 від 28 травня 2021 р. (науковий керівник проєкту, д-р с.-г. наук Москалець В. В.) і розрахована на фахівців з еколого-адаптивної селекції плодово-ягідних культур, технології переробки плодів і ягід та харчових виробництв.