Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста
Бумажная книга | Код товара 736543
Yakaboo 5/5
Автор
Марина Романова
Издательство
Vivat
Серия книг
Полезная книга
Язык
Русский
Год издания
2016
Количество страниц
224
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
135х205 мм

Все о книге Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста

Вы научитесь готовить пресное, дрожжевое, песочное, заварное и слоеное тесто. А дом наполнят ароматы свежеиспеченных рулетов, рогаликов, лепешек, печенья, кексов, круассанов, эклеров, слоек.
Характеристики
Автор
Марина Романова
Издательство
Vivat
Серия книг
Полезная книга
Язык
Русский
Год издания
2016
Количество страниц
224
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
135х205 мм
Рецензии
  •  
    Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста
    Якщо Ви давно мрієте навчитись готувати різноманітні смачні страви із дріжджового, заварного, пряничного та інших видів тіста, хочете здивувати своїх рідних та близьких новими, цікавими та оригінальними стравами, готуєтесь до прийому гостей, то Вам неодмінно потрібно звернути Вашу увагу на корисну кулінарну книгу "Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста", від видавництва "Vivat", яка Вам у цьому допоможе. Дана книжечка не єдина, є ціла серія книг під назвою "Корисна книга", до якої вона входить.
    Дуже давно я хотіла навчитись готувати смачні пироги, пиріжки,слойки, пекти хліб, проте чомусь ніяк не наважувалась, але завдяки книзі "Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста" я все ж таки наважилась і приготувала смачні рогалики, які усім дуже сподобались. У книзі Ви знайдете багато цікавих рецептів приготування рулетів, пиріжків, слойок, круасанів, еклерів, різноманітного печива, та багато іншого.
    Маючи в себе вдома книгу "Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста" Ви точно знатимете що приготувати своїм рідним та близьким.
Купить - Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста
Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста
31 грн
Нет в наличии
 

Рецензии Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста

  •  
    Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста
    Якщо Ви давно мрієте навчитись готувати різноманітні смачні страви із дріжджового, заварного, пряничного та інших видів тіста, хочете здивувати своїх рідних та близьких новими, цікавими та оригінальними стравами, готуєтесь до прийому гостей, то Вам неодмінно потрібно звернути Вашу увагу на корисну кулінарну книгу "Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста", від видавництва "Vivat", яка Вам у цьому допоможе. Дана книжечка не єдина, є ціла серія книг під назвою "Корисна книга", до якої вона входить.
    Дуже давно я хотіла навчитись готувати смачні пироги, пиріжки,слойки, пекти хліб, проте чомусь ніяк не наважувалась, але завдяки книзі "Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста" я все ж таки наважилась і приготувала смачні рогалики, які усім дуже сподобались. У книзі Ви знайдете багато цікавих рецептів приготування рулетів, пиріжків, слойок, круасанів, еклерів, різноманітного печива, та багато іншого.
    Маючи в себе вдома книгу "Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста" Ви точно знатимете що приготувати своїм рідним та близьким.
 
Характеристики Печем из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста
Автор
Марина Романова
Издательство
Vivat
Серия книг
Полезная книга
Язык
Русский
Год издания
2016
Количество страниц
224
Иллюстрации
Нет иллюстраций
Формат
135х205 мм
Переплет
Твердый
Бумага
Офсетная
Тираж
4900
ISBN
978-617-690-678-0
Вес
200 гр.
Тип
Бумажная