Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня
Автор: Т. Каплина, О. Билоусько, Н. Шаповал, Л. Кущ, Н. Слымак, О. Иванова, В. Шкарупа, М. Дорохина, В. Карпенко, О. Положишникова
Издательство: Центр навчальної літератури
Язык: Украинский
Год издания: 2008
Количество страниц: 280 стр.
Формат: 60х84/16 (~145х200 мм)

Характеристики

Автор: Т. Каплина, О. Билоусько, Н. Шаповал, Л. Кущ, Н. Слымак, О. Иванова, В. Шкарупа, М. Дорохина, В. Карпенко, О. Положишникова
Издательство: Центр навчальної літератури
Язык: Украинский
Год издания: 2008
Количество страниц: 280 стр.
Формат: 60х84/16 (~145х200 мм)
Переплет: Твердый
Шрифт: PetersburgC
Тираж: 1000
ISBN: 978-966-364-743-2
Вес: 250 гр.