Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Автор: Виктор Архипов, Татьяна Иванникова, Анастасия Архипова
Издательство: Центр навчальної літератури
Язык: Украинский
Год издания: 2008
Количество страниц: 384 стр.
Формат: 60х84/16 (~145х200 мм)

Характеристики

Автор: Виктор Архипов, Татьяна Иванникова, Анастасия Архипова
Издательство: Центр навчальної літератури
Язык: Украинский
Год издания: 2008
Количество страниц: 384 стр.
Формат: 60х84/16 (~145х200 мм)
Переплет: Твердый
Шрифт: PetersburgC
Тираж: 1000
ISBN: 978-966-364-648-0
Вес: 300 гр.