Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів
Автор: Марина Янчева, Людмила Пешук, Елена Дроменко
Издательство: Центр навчальної літератури
Язык: Украинский
Год издания: 2009
Количество страниц: 304 стр. (таблицы, схемы)
Формат: 60x84/16 (~145x200 мм)

Характеристики

Автор: Марина Янчева, Людмила Пешук, Елена Дроменко
Издательство: Центр навчальної літератури
Язык: Украинский
Год издания: 2009
Количество страниц: 304 стр. (таблицы, схемы)
Формат: 60x84/16 (~145x200 мм)
Переплет: Твердый
Шрифт: PetersburgC
Тираж: 1000
ISBN: 978-966-364-765-4
Вес: 300 гр.